Om du vill läsa mer


Här har vi samlat nyheter om och från oss själva. Och här delar vi med oss av nyhetsmaterial från branschen i stort, sådant som vi tror att fler kan ha nytta av.

Elektroniska presentkort skapar spring i butiken för Dollarstore

lördag 7 mars 2014


Elektroniska presentkort skapar spring i

Elektroniska Presentkort har öppnat upp helt nya möjligheter för Dollarstore, de kan nu arbeta på ett mer aktivt sätt med sitt presentkort. Vi har pratat med Andreas Stagliano, operativchef för Dollarstore butikerna, om hur de arbetar med sitt presentkort.

Retain24 kvalificerar sig för Deloitte Technology Fast 500 EMEA

lördag 7 februari 2014


Retain24 kvalificerar sig för Deloitte

Retain24 hamnade på en mycket hedrande 23:e plats i Deloittes Sweden Technology Fast 50 som rankar Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Det gjorde också att Retain24 kvalificerade sig till Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Malmös och Gävles elektroniska presentkort knyter konsumenten till stadskärnan

lördag 31 januari 2014


Malmös och Gävles elektroniska presentkort

Retain24 har haft stor framgång under det gångna året med sina VISA-presentkort som säljs via det egna dotterbolaget Presend. Två städer som lanserade ett eget presentkort inför julhandeln 2013 var Malmö och Gävle. Vi har pratat med Daniel Swärd, centrumsamordnare i Gävle, och Pia Sandin, VD för Malmö Citysamverkan, för att höra hur lanseringen gått och om de har några tips att dela med sig av.

Den perfekta julklappen

fredag 19 december 2013


Den perfekta julklappen

Presentkort är hetare än någonsin i julhandeln. Allt fler företag lyfter fram sina presentkort i sin kommunikation. ”Det är inte så konstigt egentligen”, förklarar L-G Haedge, marknadschef på Retain24. ”Ett presentkort ger mottagaren en valmöjlighet att faktiskt välja en present som han eller hon verkligen vill ha.

Presentkort ger Preem oändliga möjligheter

torsdag 4 december 2013


Presentkort ger Preem oändliga möjligheter

Retain24 har pratat med Lena Göransson, ansvarig för marknadsföringen av Preems presentkort. Preem har nyligen lanserat sex olika presentkort, och Lena berättar att presentkort driver trafik till deras stationer.

VISA-Presentkort driver trafik till Svenska köpcentrum och citykärnor

onsdag 19 november 2013


VISA-Presentkort driver trafik till Svenska

Fler och fler köpcentrum och centrumföreningar har valt att satsa på ett gemensamt presentkort, för att driva trafik till sina butiker. Bland dessa finns t ex. Nordby Shoppingcenter, Gävle, Malmö, Växjö, Karlstad, Karlskoga, Oskarshamn m.fl.

Whole Foods Market gör konst av sina presentkort

fredag 7 november 2013


Whole Foods Market gör konst

Whole Foods Market i USA hoppar på trenden med designade presentkort som tillverkas i begränsad upplaga. Retain24 har tidigare skrivit om Starbucks lyckade presentkortskampanjer med samma tänk.

Starbucks lanserar elektroniska presentkort på Twitter

fredag 31 oktober 2013


Starbucks lanserar elektroniska presentkort på

Kaffekedjan Starbucks visar återigen att de förstått att presentkort kan användas i deras marknadsföring. Tidigare har de lanserat trendiga träpresentkort i begränsade upplagor, som snabbt sålde slut och blev samlarobjekt. Nu använder de Twitter för att locka kunder till deras caféer.

Retain24 nominerade till Deloitte Sweden Technology Fast 50 – 2013

fredag 17 oktober 2013


Retain24 nominerade till Deloitte Sweden

Retain24 kan stolt konstatera att vi blivit nominerade till Deloitte Sweden Technology Fast 50. Det är en årlig utmärkelse där Deloitte korar de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige.

Retain24 växer

torsdag 9 oktober 2013


Retain24 växer

Retain24 har den angenäma uppgiften att nyrekrytera för att möta marknadens behov och vår expansion. Vår nye marknadschef heter Lars-Gunnar Haedge, och han har en gedigen bakgrund inom retail. Vi passar även på att informerma om vår lyckade workshop med presentkortsgurun Dan Horne - Så lyckas du med dina presentkort.

Läs äldre nyheter


Blått presentkort från Retain24

Följ oss


Håll koll på det senaste! Genom att följa vår nyhetsström kan ni enkelt hänga med i vad som händer inom den fantastiska världen av elektroniska presentkort.