Om du vill läsa mer


Här har vi samlat nyheter om och från oss själva. Och här delar vi med oss av nyhetsmaterial från branschen i stort, sådant som vi tror att fler kan ha nytta av.

Ving har stora förväntningar på sina nya elektroniska presentkort.

fredag 23 oktober 2014


Ving har stora förväntningar på

Ving har i dagarna lanserat sitt nya elektroniska presentkortssystem levererat av Retain24. Det nya systemet lanseras av Ving i Sverige och Norge samt av systerbolaget Tjäreborg i Finland. Inom kort även av systerbolaget Spies i Danmark. Kunderna kommer att kunna köpa och lösa in presentkorten både i deras fysiska butiker och online i alla länderna.

Reload please! – en färsk undersökning om hur företag kan dra ännu mer nytta av ett elektroniskt presentkortsprogram

onsdag 17 juni 2014


Reload please! – en färsk

”Att göra presentkortsmottagare till mer lojala och frekventa kunder genom att be dem att registrera sig och ladda om sina presentkort är en av branschens största trender”, säger Michael Hursta, vice vd för First Data Prepaid Solutions. "Det skapar en ny dynamik där handlarna kommer veta mer om de konsumenter som har deras kort, och därför kommer kunna ge dem mer personliga erbjudanden".

Ett riktigt presentkort förenade XL-Bygg

onsdag 3 juni 2014


Ett riktigt presentkort förenade XL-Bygg

XL-Bygg är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med sina kolleger i Norge och Danmark bildar de Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. De har använt Retain24s system för sina presentkort sedan 2010.

Granit behövde ett presentkortssystem som kunde växa med dem.

onsdag 13 maj 2014


Granit behövde ett presentkortssystem som

Granit är en ny kund till Retain24, en kedja med inriktning på smarta förvaringslösningar. Kedjan säljer också många andra funktionella varor för hem och kontor, och finns i tre länder, Sverige, Norge och Finland.

Granngården lät sina kunder designa presentkorten

onsdag 6 maj 2014


Granngården lät sina kunder designa

Sommaren 2013 bytte Granngården till Retain24s Elektroniska Presentkortssystem. Granngården tog egentligen beslutet att byta ut sina gamla presentkort redan 2008 men kunde förverkliga det först när de bytte ut sitt föråldrade kassasystem till Lindbak POS, ett modernt kassasystem. Retain24s system fanns redan som en integrerad lösning i kassan vilket gjorde det till ett mycket enkelt projekt.

VISA-presentkortet revolutionerar presentkortsmarknaden

torsdag 16 april 2014


VISA-presentkortet revolutionerar presentkortsmarknaden

Sen Presend lanserade VISA-presentkort på den nordiska marknaden har de revolutionerat presentkortsmarknaden. Ett VISA-presentkortsprogram passar de företag eller organisationer som vill samla butiker vars enda egentliga gemensamma koppling är deras geografiska läge under ett och samma presentkort.

Elektroniska presentkort skapar spring i butiken för Dollarstore

lördag 7 mars 2014


Elektroniska presentkort skapar spring i

Elektroniska Presentkort har öppnat upp helt nya möjligheter för Dollarstore, de kan nu arbeta på ett mer aktivt sätt med sitt presentkort. Vi har pratat med Andreas Stagliano, operativchef för Dollarstore butikerna, om hur de arbetar med sitt presentkort.

Retain24 kvalificerar sig för Deloitte Technology Fast 500 EMEA

lördag 7 februari 2014


Retain24 kvalificerar sig för Deloitte

Retain24 hamnade på en mycket hedrande 23:e plats i Deloittes Sweden Technology Fast 50 som rankar Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Det gjorde också att Retain24 kvalificerade sig till Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Malmös och Gävles elektroniska presentkort knyter konsumenten till stadskärnan

lördag 31 januari 2014


Malmös och Gävles elektroniska presentkort

Retain24 har haft stor framgång under det gångna året med sina VISA-presentkort som säljs via det egna dotterbolaget Presend. Två städer som lanserade ett eget presentkort inför julhandeln 2013 var Malmö och Gävle. Vi har pratat med Daniel Swärd, centrumsamordnare i Gävle, och Pia Sandin, VD för Malmö Citysamverkan, för att höra hur lanseringen gått och om de har några tips att dela med sig av.

Den perfekta julklappen

fredag 19 december 2013


Den perfekta julklappen

Presentkort är hetare än någonsin i julhandeln. Allt fler företag lyfter fram sina presentkort i sin kommunikation. ”Det är inte så konstigt egentligen”, förklarar L-G Haedge, marknadschef på Retain24. ”Ett presentkort ger mottagaren en valmöjlighet att faktiskt välja en present som han eller hon verkligen vill ha.

Läs äldre nyheter


Blått presentkort från Retain24

Följ oss


Håll koll på det senaste! Genom att följa vår nyhetsström kan ni enkelt hänga med i vad som händer inom den fantastiska världen av elektroniska presentkort.