Liten butik eller stor butikskedja? Vi hanterar hela processen och kan erbjuda smidiga vägar inom och övergångar mellan olika kassasystem. Oavsett storlek eller system.

Enkelt att

koppla upp sig

Med ett system som bygger på en flexibel plattform fungerar Retain24 lika bra som kassaintegrerad lösning som en fristående webbaserad lösning. Teknik och gränssnitt låter oss utan svårighet anpassa systemet till olika företags skiftande förutsättningar. Det är enkelt att implementera, uppdatera, utvärdera, marknadsföra och använda – i såväl den lilla som den stora butikskedjan eller köpcentret.

Realtidsrapportering

Retain24s databas håller reda på ekonomiskt värde, typ av värdehandling och giltlighetstid. Realtidsrapportering av transaktionshistorik, aktivering, inlösen och förfallodatum ger ekonomiavdelningen tillgång till all relevant information de behöver. Gränssnittet gör det lika lätt att genomföra enskilda transaktioner som att centralt aktivera och annullera ett eller flera presentkort.

Behörighet ger möjlighet

Administrationsgränssnittet gör det lika lätt att genomföra enskilda transaktioner som att centralt aktivera och annullera ett eller flera presentkort. Tillgång till systemet sker med säkerhetscertifikat. Med säkerhetscertifikaten ges olika behörigheter till systemet beroende på vad användaren behöver för tillgång till i den dagliga verksamheten.

Nu och i framtiden

Ett stort antal kassa- och affärssystemspartners är redan integrerade i systemet och nya partners tillkommer löpande. Retain24 ska vara funktionellt och affärsdrivande för våra kunder även i framtiden.

Presentkorts bild

Instore

40%

Så stor merförsäljning genererar presentkort butiker i snitt.


Det är enkelt att implementera, uppdatera, utvärdera, marknadsföra och använda – i såväl den lilla som den stora butikskedjan eller köpcentret

Retain24